view sourceprint?

Sucker Punch Gick In Som Tvåa På Den Amerikanska Biotoppen

Sucker Punch” orkade inte riktigt ända fram,  men filmen gick in på en välförtjänt andraplats på den amerikanska biotoppen. Filmen spelade in drygt $19 miljoner under öppningshelgen i USA. Vanessas andra film “Beastly” halkade ner någon placering den här veckan och finns nu på plats 11.

 “Sucker Punch” har premiär den 8 april i sverige



Källa: Breakingfree.se


29e mars 2011

Godeftermiddag Bloggen!
idag har jag varit i skolan som vanligt, lite halv tråkigt!!
nu sitter jag framför tv och tittar på OC, en ganska slapp eftermiddag måste jag ändå säga! har funderat på att ge mig ut på en liten springrunda lite senare för jag måste värkligen komma igång i gen och då räcker det inte med att bara dansa Zumba en gång i veckan utan det kravs mer!
 i morgon har vi en ganska lungn dag då vi slutar tidigt! Skönt!
Ha en trevlig eftermiddag!


Vanessa På Väg Till Europa

Vanessa sitter just nu på ett plan från LA till London tillsammans med sin mamma, Gina. På torsdag (31/3) kommer nämligen hon att gå på galapremiären av “Sucker Punch” i London. Regissören Zack Snyder och de andra skådespelarna kommer också finnas på plats.

Det ser ut som att Vanessa kommer tillbringa resten av veckan i London, då hon ska gästa brittiska Channel 4 på söndag. Antagligen är det därför hon inte kommer till Sverige på fredag.

Källa:breakingfree.se


28e mars 2011

Hej snyggingar! Sitter här framför Tvn och tittar på OC. Idag var kören inställd, tråkigt men då har jag mer tid att förbereda svenskan ocyh det är ju bra! I kväll blir de zumba! Kulkul!!! Vi hörs senare<3 puss och kram<3

Den perfekta killen

Den perfekta killen.... den säger "älskling" till dig och inte "Sexy" när ni har slutat ert samtal. Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med rufsigt hår. Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner: "Hon är den rätta...." 



Är det värt de?

En tjej som jag, som älskar klänningar, glitter och glamour, som tror att allt är som i filmerna och att allt har en gott slut. Skulle jag kunna leva som en skådespelerska som är med i alla filmerna och har vackra klänningar på sig och får gå på alla garlapremiärer? Det skulle vara som en dröm för mig, men det måste vara så mycke mer är glitter och glamour i det yrket som många andra yrken. Nu tänker jag på Vanessa Hudgens som var i min ålder när hon va på audition för första gången och gick ganska regelbundet utan att det hände något och prvade mer och mer för att få uppleva sin dröm och jobba med sitt drömyrke, när hon va på väg att lägga ner det där med auditionen så gick hon på en till och fick sitt första jobb inom disney, hon skulle bli huvudperson i en disneyfilm som heter High School Musical. Det blev inte bara en filmutan tre filmer, kanske en av dom lyckligaste och roligaste tiderna i hennes liv där hon träffade kompisar för livet och en skit snygg pojkvän som några år senare skulle bli en bland dom snyggaste skådespelare på jorden. och här är hon i dag med mängder av fans nya filmer rullar på med massor av album. om hon tittar tillbaka så är det tack vare att hon gick på audition den torsdagen i oktober 2002 som har byggt upp hennes liv så som det ser ut i dag, jag tror inte hon såg 9 år fram att hon skulle vara en stor hollywood skådis, eller vad tror ni? 

Den dagen kan jag tänka mig att hon inte häller visste va det innebar med att vara skådis och det krävdes nog lång tid för henne att vänja sig vid det och också för hennes omgivning(Familj och vänner) som hade levt ett normalt liv innan allt hände. kanske kännde hon lite skulld kännslor som en 16 årig tonårstjej göra sig själv så känd när familjen kanske får ta skada av de. den dagen hon sökte till rollen va det för att hon älskade att skådespela och sjunga och att hon va bra på det, kanske va det för att hitta självkännsla och självförtroende. jag tror inte att hon tänkte på efterfölderna som att inte kunna gå ut på gatorna eller länma huset utan att några fotografer följer efter henne, och just så är det i dag. men kännar ganska bra på att vara skådespeleska, för varje film man gör tjänar man ju pengar. men ibland undrar jag om det är värt att tjäna mycket pengar och inte kunna gå ut på gatorna. för någon dag sedan va vanessa på ett morgon pogram och då sa hon att hon och hennes lila syster Stella som är 15 år hade varit på en baskett match och en fotograf hade tagit kort på dem och lagt ut på en blogg att de va tillsamman (lebbar) och jag menar att inte ens kunna titta på en baskett match med sin egna syster utan att någon skriver något korkat eller tar kort, i längden årkar man det? När man tänker efter är livet i rampljustet kanske inte det lyxigaste och bästa alltid.

Tänk att få hålla på med något som man älskar att hålla på med men bli efterföld vart du en är. även du är hos din mormor och morfar eller kusiner eller till och med mamma och pappa och syskon och pojkvän. För Vanessa fick hon vänner för livet tack vare High School Musical men jag kan  tänka mig att hon förlorade många också. hon fick en pojkvän som dom fick smygga med i början för at det inte skulle bli så mycke skriverier, det va tillsammans i fem år tills dom inte orkade mer. Två som har samma yrke som en reser åt höger och vänster och andra till höger och inte träffas alls ofta kan inte vara lätt aven om man är så supper kär. sen att inte få vara på en dejt utan att bli fotograferad kanske inte är det roligaste, och att till och med behöva springa i från fotogaferna. På en en Youtube film som jag har sett har "Zanessa" varit och ätit på en resturang som vilket par som helst, men skillnaden är att när det kommer ut möts det av så många fotografer med kameror med stora blixtar att det inte ens ser bilen som står utan för bara för det blixtarar så mycke. skulle man klara av att leva så?

En tjej som Vanessa som allt är glad på Röda mattan är hon det eller inte innerst inne? det kan jag inte svara på för jag har aldrig varit på Röda mattan, men jag kan tänka mig att hon inte alltid är glad innest inne, det kanske har hänt något eller har ont någonstans eller bara är trött men får hon vissa de, det gör hon inte i alla fall. Men man får inte glömma att Kändisar också är människor och inte orkar mer en oss, fast sen så handlar det också om man är van eller inte, vanessa är nog ganske van vid det har laget med för fem årsen som nybörjare kan det inte ha varit så lätt.

jag har fortfarande en dröm att någon gång bli en kändis, och gå vanessas och många mers fotspår och strunta i tidningarna och forsatta att jobba med något man tycker är kul. Så jag säger låt inte Skvallertidningarna stoppa dig för att göra det du tycker om! 
 
Alltid lika glad på alla kort!


Academy Award 2011

Jag har precis tittat igenom alla oscarsgalaklänningar och jag måste ändå säga att jag är besviken. det brukar alltid finnan en så kallad "Drömklänning" som man faller för, men inte i år. jag har iallafall hittat två favoriter från årets gala. det är två olika klänningar som ändå känns så lika, jag skulle jätte gärna kunna tänka mig att bära en av dem♥


Halle Berry♥

 


Busy Philipps♥


Vanessa Och “Sucker Punch”-skådespelerskorna Firar NYLON

Vanessa och hennes “Sucker Punch“-kollegor från NYLON-partyt som ägde rum 24/3. Vanessas och de andra skådespelerskorna var värda för partyt som syftade till att fira att tidningen fyller 12 år i år.

Andra kändisar som ville fira NYLON var Vanessas vänner, Brittany Snow och Laura New, men även Whitney Port och Nicky Hilton var på plats.



Jag tycker Vanessa ser väldigt vacker och söt ut i den creme vita klänningen.( Jag menar lika söt som vanligt!)
men kanske inte det vackraste hon har haft på sig.♥


Tårta

Hej sötnosar! haft en bra dag? jag har ha´fet en riktig slapp dag i dag och har bara tittat på tv och myst med en varm och gå filt. snart blir det tårta är så vansinigt suggen på de och i och med det blev över sen igår passar det ju parfekt! senare i kväll får det bli lite plugg,  har matte prov i morgon, tråkigt är bara förnamnet! 

Nu får jag gå, tårtan väntar!♥


Söta Vanessa på "Sucker Punch" premiären den 23/3

Vanessa Firar Releasen Av “Sucker Punch” På Pure Nightclub I Las Vegas

Igår kväll (26/3) firade Vanessa releasen av sin nya film “Sucker Punch” på Pure Nightclub i Las Vegas.

Jag älskar klänningen, smyckerna och hennes jacka/cardigan, en grym outfit helt enkelt. Vi får se om vi får några bilder på henne och Gina för hon sa nyligen att Gina skulle följa med henne till Las Vegas den här helgen.



Vad tycker ni om hennes outfit i Vegas?♥


27e mars 2011

Hej snyggingar! Nu ska jag beje mig bort till kyrka för en gudtjänst! Vi hörs senare! Puss och kram<3

26 mars 2011

Hej solstrållar! Haft en bra vår dag? Det har jag haft! I mårse började jag dagen med att sälja gt och sedan sticka ner till stan och möta upp Ulle bulle<3 lite shopping blev det också, hihi! Nu ska jag börja göra mig i ordning för min mormor och morfar moster och morbror med kusiner kommer till oss i kväll för att fira mamma, kommer bli en mysig kväll det kan jag lova!! Ni får ha en bra kväll<3

Fashion


Hollywood


Någon gång i mitt liv ska jag bo i USA och turista i Hollywood och shoppa i Bevelly Hills, det är ett måste!!


D&G Summer 2011


25e mars 2011

hej snyggingar!
Är allt bra? kom hem från skolan för en liten stund sen och nu har jag precis tryckt i mig någravofflor, det är ju voffeldagen i dag och det får man ju inte glömma. Nu sitter jag och bara tar det lungt och så blir det nog ikväll också.
föresten vad tycker ni om min nya header, ändrade igår för att jag kände att jag ville ha lite mer vår och sommar känsla nu när det börjjar närma sig♥


Nya Bilder Från Larsen&Talbert Fotograferingen

Nya bilder på Vanessa från Larsen&Talbert fotograferingen.


Dagensbild


Vanessa Underbar Hudgens♥



Zanessa Värme♥



Kärlek i ögonen♥


Mode/Skönhet


Premiär för vanessas nya film

Igår (23/3) var det äntligen dax för premiären av Vanessas nya film “Sucker Punch“. Premiären hölls på Grauman’s Chinese Theatre i Hollywood och alla stjärnorna från filmen fanns naturligtvis på plats.


Vanessa själv med en vacker klänning från Jenny Packham.


Vanessa och Stella Hudgens – Syskonkärlek

Från förgårdagens Lakers match, där Vanessa och hennes lilla syster stella var och tittade. Det är kul att se att Vanessa verkar ha en bra relation med sin syster även om de kanske inte ses så ofta när Vanessa är iväg och filmar.

 Källa:http://www.breakingfree.se/


24e mars 2011

Hej bloggen♥
I går kväll tittade jag på en av min favoritfilm, High School Musical 3. En riktigt vacker film! sen jag har blivit ett litet fan av Zac efron och vanessa så har jag gråtigt varje gång jag sett på den. Jag vet inte riktigt varför jag gråter, men har räknat ut att det är för att han bland annat är skitsnygg och för att de är så söta tillsammans, nu när de har gjort slut såpas nyligen så är det lite känsligt antagligen. det är något konstigt med musiken också för varje gång jag lyssnar på "Can i have this dance" börjar tårarna komma, och det är inte så vanligt för att vara mig♥ Jag tittade nyligen på bilderna från den senen och dem bilderna säger så mycke, Sann Kärlek ♥



 Ha en trevlig kväll♥


23e mars 2011- mobilblogg

Hej bloggen! Här kommer en sammanfattning av dagen: vaknade tidigt för att sjunga för mamma( hon fyller år) sedan dags att cykla till skolan och ha tre lektioner innan lunchen då jag åkte hem och åt. Efter lunchen väntade en lektion innan vi slutade tidigt 13,45. När jag kom hem från skolan har jag pluggat och fikat och nu ska jag snart in i duchen för att bli lite fräch till i kväll då vi ska ut och fira mamma<3 vi har mycket i skolan nu så jag kommer inte blogga lika mycke nu men till helgen hoppas jag vara tillbaka! Have a Nice evening!<3

Din Bilck säger mer än tussen ord
Dina Ögon får mig le

 


Känslan av ett ny renoverat rum...

måste jag ändå säga är helt underbar! Här kommer lite bilder på mitt "Nya" rum

Ganska dåliga bilder!!


20e mars 2011

Hello My Wonderful blogreaders! Allt bra? Förlåt för dålig uppdatering men jag har rensat hela mitt rum på nytt, massor av kläder är slängda och så vidare. Nu är de One Tree Hill som gäller! Puss och kram<3

Home sweet home

Hola rayos de sol! Nu har jag precis kommit hem efter en hel dag i kyrkan, med massor av trevligt folk och det va faktist ganska kul, eller rättare sagt roligare än jag trodde. Jag har kanske glömt att berätta om att jag har renoverat mitt rum med nya tapeter och möbler, och jag hoppas att det kommer upp på bloggen i kväll eller i mån. Ska även köpa mera möbler snart. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare!

19e mars 2011

Goodmorning! Eller jag har varit uppe ganska länge nu men känns förtfarande som morgon. Jag va uppe tidigt i dag för att sälja GT, ganska tråkigt men ändå, pengar tjänar jag ju! Ska snart fixa mig för klockan halv tre ska jag och några tjejer cykla till en kyrka på konfaträff med alla varbergskonfimander, lite spännande! Nu måste jag gå, ha en trevlig dag!

Sommar 2011


two weeks and tree days left

Om två veckor och tre dagar kommer Zac Efrons "Nya" film till Sverige( bara på DVD) jag längtar!!♥



Charlie St. Cloud is a 2010 romantic drama film based on Ben Sherwood's best-selling novel, The Death and Life of Charlie St. Cloud published in 2004 by Bantam Books. The film is directed by Burr Steers and stars Zac Efron, and Amanda Crew. The story is of Charlie St. Cloud's choice between keeping a promise he made to his brother, who died in a car accident, or going after the girl he loves. In some markets the film used the complete title of the book.♥


Sommar i City

Hej Bloggen!♥
Mitt dröm hus ska ligga inne i City men ändå inte, ni kanske inte förstår men det ska vara nära till stan men ska inte ligga inne i city, förstår ni bättre?  jag har en liten dröm om att bo nära havet, för de är de vackraste jag vet, och här kommer lite bilder så ni kanske förstår lite mer vad jag menar♥





Med massor av ny plockade blommor♥


Ha en trevlig kväll♥

Favorit skådespelerska!

Här kommer två bilder på underbart vackra Sophia Bush som är bland annat med i One Tree Hill.

På mitt sätt


Hemma!

Hej sötnosar<3 allt bra? Nu är jag äntligen hemma efter en låånngg dag i skolan, men nu är de helg!! I morgon är de konfimartionträff med tema Rock, lär bli spännande! Jag har en bild i huvudet hur de kommer att se ut och jag bara hoppas att det inte blir så! Nu måste jag fortsätta med svenskan, måste värkligen bli klar! Puss och kram!

Ljusa färger i vår


18e mars 2011

Hejbloggen!
ååh är lite små deprimerad, det har snöat hela natten och nu är det helt vitt ute. jag vill ha vår!
menmen hoppas det försvinner snart.
sitter på lekition nu och måste fortsätta jobba, men först kommer det en liten bild här som kanske kommer att rädda min dag <3


Shape Magzine fotograferingen

Här är vanessas senaste fotografering för Shape Magzine fotograferingen.


Källa:http://www.breakingfree.se/
Bildkälla: Shape

 


Zac Åker Skateboard Med Några Vänner I Los Angeles

De nya heta bilderna på Zac som finns med i det senaste nr av NW Magazine är från när han var ute i Los Angles i söndags (13/3) och åkte skateboard med några vänner.

zaczaczac
Källa:http://www.breakingfree.se/
Bildkälla: Zachary-efron.net


Vanessa: "Därför tog det slut med Zac"

2011-03-15 19:08
Skådespelerskan pratar ut om uppbrottet i en färsk intervju  
Vanessa: "Därför tog det slut med Zac"
© Stella Pictures/Faksimil Shape

I december i fjol kom nyheten att Vanessa Hudgens och Zac Efron gjorde slut efter fyra år tillsammans. Nu avslöjar skådespelerskan varför de valde att avsluta den långa relationen.

I en intervju med tidningen Shape, som Vanessa också har fått äran att pryda omslaget på, förklarar hon att det var svårigheten att kombinera två pressade arbetsscheman med kärlekslivet som fick relationen att ta slut. Den sista tiden var de ifrån varandra under långa perioder.

— Långdistansförhållanden är svåra oavsett. När man inte har möjligheten att tillbringa tid tillsammans blir det annorlunda. Att ha en iPhone hjälpte, även om det inte var samma sak, berättar 22-åringen i intervjun.

Men trots uppbrottet förklarar Vanessa att hon och Zac, som hon träffade när de båda spelade i ”High School Musical”, fortfarande är goda vänner.

— Vi växte upp tillsammans. Det var skönt att ha någon att dela upplevelserna med. Det var bra, säger hon till Shape.

— Relationen hjälpte mig att stå med båda fötterna på jorden, och eftersom jag var tillsammans med någon som kände mig så bra så försökte jag inte att vara någon jag inte är, fortsätter hon.

Uppbrottet från Zac har trots allt inte fått Vanessa att tappa tron på livslång kärlek – hennes dröm är man och barn.

— Jag hoppas att jag är gift och har barn när jag når 30. Jag älskar barn. De är så roliga och jag skulle verkligen ha tyckt om att skämma bort dem.
 
Källa: http://se.starlounge.com/index.cfm?objectid=111747


Inspiration By BikBok


17e mars 2011

Hej snyggingar! Har nu haft en bra dag? jag har varit i skolan som vanligt, lika segt som vanligt också.
har varit hemma någon timma nu och suttit vid min kära No uppsats om stress och är äntligen klar, skönt! nu har jag bara svenskan kvar för denna vecka! så får fortätta <3 ha en trevlig kväll! <3

Dagens snygging

Dagens snygging är Benjamin Mckenzie eller "Ryan Atwood" från OC, man blir bara helt kär i honom när man har sett OC, Konstigt va? eller NE.


Klänning kan vara som en känsla


Spegel...


16e Mars 2011- solar

Hej bloggen! Nu är skolan slut och solen skiner så jag passar på att sola lite nu. Jag har inte gjort färdigt en sak i svenskan då jag gör det sammtidigt nu, men vi hörs i kväll puss och kram! <3

Mode/Skönhet


Lite värme mitt på eftermiddagen


En glad tjej!

hej sötnosar!
Har ni haft en skön dag? idag har varit en riktig plugg dag. jag kom på i morse att vi ska lämna in en uppsats i morgon och då hade jag inte ens börjat, inte för att någon annan i klassen hade gjort de men ändå.
så hela eftermiddagen har gått åt till de, tyvär. va lite sugen på att ta en liten jogging tur men så blev jag så trött så jag struntade i de, får bli en annan gång.
I morgon har vi sov morgon till kl 10,30 och det ska bli så skönt! så därför är jag riktigt glad faktist, även om det är mitten på veckan.
vi kanske hörs lite senare i kväll om inte får ni ha en trevlig kväll! puss och kram♥

15e Mars 2011

Välkommen solsken! Nu har solstrålarna nått lilla Varberg, så skönt, får bara hoppas att det håller i sig så vi får en varm och skön vår. Så i morse va de skinjackan på när vi cyklade till skolan och tyvärr får jag inte vara ute nu på hela dagen bara för skolan och läxor och de suger! Nu sitter jag på lektion men jag bloggar mer när jag kommer hem! Puss och kram!

14e Mars 2011

Hello sunshines! Nu är det tränning som gäller och de ska bli as kul! Jag och Ulrika började för några veckor sen på zumba, afrikansdans. Jag älskar de, det är som ett party i en timma och jobbigt är de! Idag har jag och Ulrika och Sofia varit på stan nästan hela dagen. Lite shopping blev de allt, kanske kommer upp bilder senare någon dag. Efter stan stack jag och Ulle derekt till kören och sjung av oss, haha ne idag va de som ett tjejsnack, alla satt och pratade om vad vi ville bli när vi blir stora och var vi vill bo, men på slutet sjung vi lite också. Nu måste jag bytta om ni får ha en bra kväll! Kiss and Hugs <3

Fyra månader kvar till paradiset!

God kväll! Nu sitter jag och tittar på Big Brother med ulrika Denise och Lydia. Jag har nog glömt berätta att jag ska på språkresa till sommaren men tre Goa tjejer. Och nu idag är det exakt fyra månader kvar, och jag längtar!! Nu är pausen slut så vi hörs i mån! Ha en trevlig kväll<3

13e Mars 2011

Hallo sweeties! Solen skiner och det är klarblå himmel, NOT! Usch nu vill jag ha sommar! Sola bada och ute riktigt länge på kvällarna. Idag började jag dagen med att sitta i kyrkan i en och en halv timma. Och nu sitter jag Ulrika och Sofia i sängen och tittar på åttonde säsongen av One Tree Hill, kul!! Jag är inte riktigt säker på planerna ikväll men jag skriver la mer om de i kväll eller i morgon!. Morgondagens planer blir nog att sticka ner till stan. Men ni får ha en riktigt bra kväll!<3

skäms!

hej sötnosar!
Allt bra med er? här är allt bra! skäms lite för att jag inte bloggat på länge när jag sakt att jag ska göra de, men det blev inte som jag hade tänkt med bloggandet unnder semestern och sen har la lattheten tagit över igen. men nu hoppas jag vara på bannan igen och jag hoppas ni tycker de är Kul.
idag har varit en riktigt "bakdag", jag och min kusin har bakat hela eftermiddagen och det blev tre olika sorter och här kommer lite bilder på våra vackra Bakvärk♥


Ha en trevlig kväll♥


11e mars 2011 - gästbloggaren erica&Jenny här!

Tjenixen snyggingar!

Är de bara gurkan & tomaten som tycker caroline ska börja blogga IGEN? hallå den äger ju förfan! Tihihi.. våra bloggar finns här nere! (klicka på bilderna för att komma till våra bloggar.)



RSS 2.0