view sourceprint?

Skolavslutning 2010

Hej<3

Nu har vi lunch rast och jag sitter vid en data i SO salen.
Det är inte långt kvar till skolavslutning och sommar.... jo för när det är skolavslutning är det sommar oavsett om det är regn eller sol.
jag har tittat lite på klänning man kan ha men har inte hittat någon.. och det börjar bli lite panik nu för allt håller ju på att ta slut i affärerna och desutom är det ju snart.
Men men det löser sig säkert.

jag tänkte på att berätta om vad jag har gjort i helgen.

i fredags efter skolan åkte jag in till stan med några tjejer på kvällen va jag bara hemma och åt och sen gick jag över till Ulrika:D vi tittade på film och åt popcorn och choklad<3

på Lördagen va jag ute och sålde GT... men när jag skulle gå hem kom jag på att jag inte hade med mig någon nyckel och att ingen är hemma.
så jag fick sitta ute på altanen och vänta på att min moster och morbror kom hem så jag fick min nyckel ,, men det va inte synd om mig jag satt ju i solen och gottade mig<3
hursom helst när jag hade fått nycken och gått hem skulle jag åka ner till stan med Ulle<3(stakars henne som fick vänta på mig)... vi åkte ner till stan och gick in på Gina provade massor men köpte bara en jacka... när vi va inne på gina ringe Sofia och sa att hon hade spelat färdigt en fotbollsmatch och sa att hon skulle åka till stan nu så hon komm till gina.
vi va inne i många affärer och jag köpte ett par shorts,,, och så fikade vi också ;D
på väg hem åket vi till Hemmakväll och hyrde 5 filmer och köpte ben och jerry glass... sen åkte vi hem och packade och åkte upp till sofia.
vi skulle sova över i bordenocfh titta på film hella natten. vi åt Tacos som kvällsmat och satt och tittade på film tills klockan va 5 på morgonen dagen efter.
sen gick vi upp klockan 10 och låg och pratade till klockan 11 sen åt vi frukost.
,,,,åkte hem för på eftermidagen skulle jag på musikal i falkenberg,,,det va min mammas kusin Elias som va en av huvudrollerna och de va jätte bra ......sen åkte vi hem och jag va skit tröttt;D

LOve.CarolineJohansson<3

Gina Tricot<3

Hej<3

Nu sitter jag och tittar på ginas hemsida på kläder...
hittade ett par snygga jeans..

jeans för 499kr

och så hittade jag en jeans jacka..

jeans jacka 349kr


Det finns mycke som är snyggt!!<3

Love.C

RSS 2.0